Espavo

Espavo

Espavo betekent, “dank je wel dat je in je kracht bent gaan staan”!

Het in je eigen kracht gaan staan is dan ook het motto van Espavo. Ik doe er dus alles aan om iedereen, cliënt of cursist of zomaar iemand die een remedie bestelt, met zijn of haar kracht in verbinding te brengen. De verschillende technieken die onder Espavo vallen zijn door mijzelf ontwikkeld en helpen de mens van nu bewust te worden waar onbalansen, stress en onverwerkte emoties vandaan komen en deze op te lossen. Ook ondersteunt de methode de kinderen van deze tijd (maar ook de volwassene) in hun ontwikkeling.

Wanneer u belangstelling heeft voor een cursus of op zoek bent naar de juiste remedie kunt u op de link klikken.

Espavo Remedies

De Espavo Remedies zijn speciaal ontwikkeld voor de mens op weg in zijn of haar ontwikkeling.
Velen van ons verkeren op dit moment in de overgangsfase naar een andere periode in hun leven. De overgangsfase zorgt voor veel ‘overgangsproblemen’ en ‘aanpassingsproblemen’. Velen onder ons voelen zich daardoor onrustig, moe, gehaast en in de war. Dit kan komen doordat er veel onverwerkte problemen en klachten meegedragen worden uit eerdere ervaringen.Het is van groot belang dat deze vastzittende onbalansen opgeruimd worden, zodat men met zo min mogelijk ballast de nieuwe tijd binnen kan gaan.

De meeste kinderen van nu hebben deze overgangsfase al gehad en hebben juist moeite zich aan te passen in de wereld zoals die nu is. Ze leven eigenlijk in tijd vooruit. De Espavo Remedies helpen deze kinderen te leven in de aardse wereld zonder hun bijzondere kwaliteiten te verliezen. De Espavo Remedies helpen ons allemaal om emoties, onverwerkte ervaringen, angsten en andere onbalansen te helen en te verwerken zodat we ons stabieler voelen en kunnen groeien en ontwikkelen in deze nieuwe tijd. Inmiddels zijn er 52 remedies, verschillende sprays en een Espavo crème ontwikkeld.

Wanneer u remedies zou willen bestellen kunt u op deze link klikken, u wordt dan naar de site www.opleidingscentrumespavo.nl geleid waar de webshop zich bevindt.

Scroll naar boven