Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Algemene voorwaarden voor consulten

Hieronder treft u wat informatie aan over de praktijk en de kwaliteitsstandaard die ik hanteer. Het zou fijn zijn als u dit aandachtig doorleest zodat u op de hoogte bent van de organisatie rond de praktijk.

In de praktijk komen veel mensen met allergische klachten, daarom is het belangrijk dat u geen sterke parfum, deodorant, haarlak e.d. gebruikt als u op consult komt, het zou vervelend zijn als anderen daar klachten van zouden ondervinden. Ook is roken in de buurt van de praktijk en kleding die naar rookt ruikt niet toegestaan.

In de praktijk mag om dezelfde reden niet gegeten of gedronken worden ook niet door kleine kinderen.

Wanneer u behandeld bent voor overgevoeligheden is het aan te raden geen zwaar lichamelijke oefeningen te doen binnen 6 uur na de behandeling.

Drink veel water na een behandeling en zorg dat u goed gegeten heeft wanneer u een allergiebehandeling ondergaat.

Wanneer u voor uw zoon of dochter een afspraak heeft gemaakt, mag er geen ander kind mee komen naar de praktijk. Dit omdat het u kan afleiden en erg onrustig is voor het kind dat behandeld wordt.

Wanneer u als volwassene graag iemand mee wilt nemen naar de praktijk, vind ik het erg fijn wanneer u dat van te voren even laat weten.

Indien u medicijnen gebruikt is het fijn wanneer u die de eerste keer meeneemt.

De behandeling stoort geen enkele andere behandeling, u kunt gewoon doorgaan met u medicijnen of andere therapieën.

Mocht u een afspraak willen afzeggen of verzetten om welke reden dan ook, kan dat maximaal 24 uur van te voren. Indien u een afspraak op maandag hebt kan deze uiterlijk de vrijdag daarvoor afgezegd worden. Zo voorkomt u dat ik de factuur toch moet uitschrijven.

U ontvangt een factuur via email na elke behandeling. Deze kunt u binnen twee weken via Ideal of via een overschrijving per bank betalen. De factuur kunt u, wanneer u voor natuurgeneeskunde verzekerd bent, indienen bij uw zorgverzekeraar. Deze vergoedt het consult dan geheel of gedeeltelijk afhankelijk van het pakket waar u voor gekozen heeft.

Wanneer u een klacht heeft dan kunt u hier terecht.

Scroll naar boven